Doe de test: hoeveel risico loopt mijn bedrijf?

26 mei 2020


De ontwikkelingen op het gebied van cybercrime volgen elkaar snel op. Eén van de grootste misvattingen op het gebied van cybercrime is dat bedrijven denken dat zij geen risico lopen. Bijvoorbeeld omdat zij slechts een kleine onderneming zijn, niet over gevoelige informatie beschikken en er ‘niets te halen’ valt. Inmiddels is echter duidelijk dat hackers hun doelwit niet altijd bewust uitkiezen. Zij kijken welke sites makkelijk te hacken zijn en slaan hun slag. Wil jij weten hoeveel risico jouw bedrijf loopt? Doe dan de Cyber Risico Scan.

Cyber Risico Scan
Maar liefst 75% van de websites is slecht beveiligd. Dit maakt het voor internetcriminelen eenvoudig om toe te slaan. Wil je weten hoe goed jouw bedrijf digitaal beveiligd is? Doe dan de test en ontdek hoe veilig jouw online zaken ervoor staan. Je website wordt op meer dan 70.000 mogelijke bedreigingen getest. Beantwoord enkele vragen over je bedrijf en je ontvangt binnen 24 uur de uitslag waarmee je samen met de IT-afdeling van jouw organisatie aan de slag kunt.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 0517 39 99 99 of info@frovdw.nl. Wij zijn je graag van dienst!


Bron: Finfin van Adfiz