Een kei in acceptatie? Wordt onze nieuwe collega!

14 dec. 2022


In de ochtend bel jij de klant op en hij/zij bedankt je voor het passende advies wat door jou is gegeven. Je bevestigt het advies wat er is besproken en gaat aan de slag om de aanvraag in orde te maken. De volgende dag ontvangt de klant zijn polis en kan hij deze terugvinden in zijn eigen portaal. Via Whatsapp ontvang je een dikke duim van de klant; wat een goede service. Dit is wat we dagelijks doen bij Froonacker Van de Witte; we maken werk van onze klanten!

Ter uitbreiding van ons zakelijke team is Froonacker Van de Witte op zoek naar:

Acceptant Verzekeringen Zakelijk M/V

Je maakt deel uit van ons team “Zakelijk” en onderhoud nauw contact met onze relaties. Hierbij combineer je jouw advieswerk vanuit het bemiddelingsbedrijf met eigen acceptatie van verzekeringen binnen onze huisvolmachten, inkoop bij provinciale verzekeraars of op de assurantiebeurs. Voor elke klant kan onze acceptant een passende oplossing aanbieden, omdat we alles in huis hebben. Kortom, een efficiënt en effectief advies-, bemiddelings- en acceptatieproces.

Froonacker Van de Witte Assurantiën is al 80 jaar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening voor zowel zakelijke als particuliere relaties die zich thuis voelen bij een nuchtere en persoonlijke aanpak. Froonacker Van de Witte werkt op het gebied van schadeverzekeringen nauw samen met Froonacker Van de Witte Assuradeuren in een échte huisvolmacht-constructie.

Wat verwachten wij van onze acceptant?
Ons zakelijk team zoekt een enthousiaste acceptant/adviseur met gevoel voor humor. Je bent in bezit van geldige Wft-diploma’s en aanvullende opleidingen. Acceptatie van zakelijke verzekeringen zie jij als een uitdaging en hebt al vaker verzekeringsadvies gegeven aan klanten. Kortom, de wereld van verzekeringen kent weinig geheimen meer voor jou.

Wat bieden we jou?

  • Naast onze leuke collega’s waar je iedere dag mee wilt werken, ontvang je een uitstekend salaris,
  • Betrokken medewerkers vinden we belangrijk en daarin investeren wij graag. Hierbij kun je o.a. denken aan vakinhoudelijke opleidingen,
  • We werken in een schitterend pand in het hart van Franeker en hybride werken behoort ook tot de mogelijkheden en
  • Uiteraard hebben we een uitstekende pensioenvoorziening, 26 verlofdagen, onkostenvergoedingen en kortingen op onze producten.

Enthousiast geworden?
Wil je meegroeien in onze ambitie van verzekeren en heb je zin om dat samen met ons team van zakelijke acceptanten te gaan doen? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je sollicitatie met C.V. naar sollicitatie@frovdw.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Kingma of Anne Bergsma (0517 - 39 99 99).