Taxi & Autoverhuur van der Pol

Taxi & Autoverhuur van der Pol

"Voor een taxibedrijf met veel auto's scheelt een voordelige autoverzekering nogal wat"

Bauke J. van der Pol, directeur

Referentie lezen

Over Taxi & Autoverhuur van der Pol

  • Klant sinds 2011
  • Taxibedrijf
  • Autobedrijf
  • Transportsector
"Is er iets te regelen, dan wordt het direct en professioneel opgepakt"

Verzekeringspakket

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Collectieve ongevallen
  • Wagenpark

Taxi & Autoverhuur van der Pol

"De taximarkt is door de aanbestedingen grillig geworden", aldus Bauke van der Pol. Taxi van der Pol staat in de wijde omtrek bekend als een gerenommeerd familiebedrijf als het gaat om personenvervoer. Forse bezuinigingen van de overheid op de awbz en de wmo zorgen voor minder aanbestedingen en uitgeknepen prijzen. Toch levert van der Pol nog steeds de kwaliteit waarvoor ze staan. Maar het betekent wel dat er extra scherp op de kosten moet worden gelet. Een voordelige wagenparkverzekering is dus geen overbodige luxe.

Taxibedrijf van der Pol is 1936 opgericht door de opa van de huidige directeur. Vandaar dat ruim 75 jaar later nog steeds dezelfde naam op de gevel staat. Er werd gestart met één bus, waarmee werknemers werden vervoerd voor de aanleg van de Afsluitdijk. Later kwam daar de buslijn Harlingen - Franeker bij en nam het schoolvervoer een vlucht. Anno 2013 is van der Pol nog steeds een hecht familiebedrijf. Met zo'n 50 medewerkers en een uitgebreid wagenpark verzorgt van der Pol dagelijks het vervoer van bejaarden, mindervaliden en kinderen voor het speciaal onderwijs. Maar ook bedrijven en (zorg)instellingen maken gebruik van de diverse mogelijkheden. Daarnaast is de verhuurtak een steeds belangrijker onderdeel geworden van het bedrijf.

Duurzaam ondernemen
Het draait bij van der Pol om een aantal aspecten, te weten service, veiligheid en zuinigheid. Op al deze punten scoren de chauffeurs buitengewoon goed. Door een zorgvuldige werkwijze beschikt van der Pol vanaf 2007 over het felbegeerde TX-keurmerk.
Van der Pol is een sociaal en maatschappelijk verantwoorde onderneming. "Wij nemen deel aan het Koploper project 'Duurzaam Ondernemen', waarbij er nauwgezet op brandstofbesparing en het milieu wordt gelet. Ook stimuleren wij onze chauffeurs bij het "nieuwe rijden", om verantwoord, veilig en zuinig aan het verkeer deel te nemen".

Scherpe aanbieding
"Een paar jaar geleden kwam Assurantiebedrijf Froonacker Van de Witte in beeld tijdens een offertetraject voor de verzekering van ons wagenpark. Dat bij een taxiverzekering uitstekende voorwaarden prima samen kunnen gaan met een scherpe premie heeft Froonacker Van de Witte bewezen. Voor een taxibedrijf met veel auto's scheelt een voordelige autoverzekering nogal wat. Al snel is er een zeer hechte en plezierige relatie ontstaan. Is er iets te regelen, dan wordt het direct en professioneel opgepakt. Zo heeft Froonacker Van de Witte onlangs heel adequaat onze polis opnieuw aangepast aan de strengere voorschriften van het TX-keur".